διαβάζεται...
Κινητοποιήσεις

ΝΕΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 10 πμ (21/9) ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ!


00000000budiwtucqaasu3yΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ: ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ

Νέα συγκέντρωση στη Νίκαια ετοιμάζουν αύριο, Σάββατο, εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς του Πειραιά, με αφορμή τη διανομή τροφίμων και ρουχισμού μόνο για Έλληνες που έχει προαναγγείλει η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στις 11 το πρωί στο Περιβολάκι.

Η νέα αντιφασιστική διαδήλωση ανακοινώθηκε χθες Πέμπτη, κατά την διάρκεια της μεγαλειώδους συγκέντρωσης στην Πλ. Δαβάκη στη Νίκαια. Στόχος της νέας συγκέντρωσης είναι να ακυρωθεί η δράση αυτή, όπως έγινε και το βράδυ της Πέμπτης με την ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Νίκαια, η οποία τελικά ματαιώθηκε.

«Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί» προειδοποιούν με ανακοίνωσή τους τα συνδικάτα και οι μαζικοί φορείς του Πειραιά που οργανώνουν την κινητοποίηση και αναφέρουν ότι η Χρυσή Αυγή όπως πήρε απάντηση στη συγκέντρωση που είχε εξαγγείλει και ακύρωσε την Πέμπτη κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή, έτσι και τώρα, ενώ καταγγέλουν ότι οι χρυσαυγιτες «διοργανώνουν διανομή τροφίμων με τις πλάτες των εφοπλιστών για να δημιουργήσουν ανοχή για τη δολοφονική τους δράση.
Η αντιφασιστική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Παιδικής Στέγης στις 10 το πρωί.

ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ – ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ

Εν τω μεταξυ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για το τι έγινε πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει πλέον στην κατοχή της στοιχεία, τα οποία προέκυψαν έπειτα από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Ο χρυσαυγίτης δολοφόνος του 34χρονου, Γιώργος Ρουπακιάς, φαίνεται πως δέχθηκε στο κινητό περισσότερες από μία κλήσεις αλλά και μηνύματα για να σπεύσει στο σημείο στο οποίο βρισκόταν ο άτυχος νεαρός.

Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τα όσα είπε η σύζυγός του, ότι ο Ρουπακιάς ήταν στο σπίτι στη Νίκαια όταν ειδοποιήθηκε για να σπεύσει στην Αμφιάλη. Μάλιστα οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει περισσότερα από ένα τηλεφωνήματα την επίμαχη ώρα.

Μάλιστα, όπως από τα στοιχεία που έχει η ΕΛ.ΑΣ στα χέρια της, εκτός από τους αριθμούς τηλεφώνων που κάλεσαν του Ρουπακιά, υπάρχουν και μηνύματα στο κινητό του δράστη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό σταθμό οι αστυνομικές αρχές, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχουν ήδη εντοπίσει τους αριθμούς από τους οποίους εστάλησαν τα μηνύματα ή έγιναν οι κλήσεις προς τον Γιώργο Ρουπακιά και οι οποίες ήταν περισσότερες από μία, πριν μεταβεί στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, προκύπτουν στοιχεία που αφορούν και στις επαφές μεταξύ των προσώπων που επικοινώνησαν με τον δράστη και άλλων που ήταν παρόντες στη συμπλοκή, ενώ οι όποιες εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα.

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.