διαβάζεται...
Δημοτικά Νέα

Τα παιδία..παίζει!!


giostre

Miss Marple

Ζούμε σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν  η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Μετά τις τελευταίες εκλογές τίποτα και κανένας  δεν θα ΄ναι όπως πρίν.Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα….

 

 

Μετά την αναμόρφωση της νησίδας της Λεωφόρου Βέικου,την κατασκευή του περίφημου ποδηλατόδρομου,με  τα φώτα που κάνουν την νύχτα μέρα….και  αναζωογονούν την καθημερινότητά μας,σειρά έχουν τώρα οι παιδικές χαρές!!!

Ο Δήμος Γαλατσίου κατέθεσε φάκελο χρηματοδότησης στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Αστική αναζωογόνηση 2012-2015»  για τη χρηματοδότηση ενός σημαντικού έργου που αφορά στην ανακατασκευή των 17 παιδικών χαρών...ο προϋπολογισμός του οποίου  ανέρχεται στις 348.980,00 €.

 

Είμαστε σίγουροι ,ότι και το έργο αυτό είναι χρήσιμο για τους πολίτες..συγχρόνως όμως θα μπορούσε να λειτουργήσει και για τις καλοκαιρινές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου…Γιατί δηλαδή,αφού θυμίζει παιδική χαρά,να μην πραγματοποιείται εναλλακτικά και στις υπό ανακατασκευή παιδικές χαρές?

 

Έξ’ άλλου είμαστε σίγουροι,ότι εκτός από το φώς του καλοκαιρινού φεγγαριού,θα υπάρχει και στις παιδικές χαρές,άπλετο φως  από την τοποθέτηση φωτισμού νέας τεχνολογίας  …

e-galatsi.gr

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.