διαβάζεται...
Syriza world wide news

El PP-OPUS desplega 1.300 antiavalots a Madrid per ‘repel·lir amb duresa’ els piquets


El Ministeri de l’Interior del OPPus Dei desplegarà demà dimecres un total de 1.300 policies antiavalots a Madrid «per repel·lir amb duresa l’eventual acció de piquets», és de dir, per cohartar i coaccionar el transcórrer de la joranada de vaga. Segons fonts policials, l’operatiu és similar al desplegat el 25 de setembre amb motiu de la manifestació ‘Envolta el Congrés’, que es va saldar amb nombrosos incidents, ferits i detinguts.

La dictadura franquista sosté que podria haver més piquets informatius que en l’anterior. Per això han assenyalat que les instruccions donades per Interior a la Policia Nacional és «actuar amb fermesa-és a dir brutalment com ja s’ha demostrat en nuemerosas ocasions i amb provocacions de policies inflitrados si cal, encara que després siguin apallissats pels seus «companys»: tot val per la pasta.

Al voltant de 1.300 agents de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP), antiavalots, es desplegaran a Madrid. El dispositiu policial dissenyat pel Ministeri de l’Interior del supernumerari opusitorio comptarà amb 22 grups de les UIP, integrades per una cinquantena efectius cadascun, dels quals 12 unitats pertanyen a Madrid i les altres deu restants es traslladaran de diferents províncies.

El desplegament d’efectius serà molt similar al del passat 25 de setembre quan la plataforma 25S convocar, sota el lema «Envolta el Congrés», la seva primera acció reivindicativa als voltants de la Cambra baixa. Coincidint amb la vaga, el mateix moviment ha convocat per a la nit de dimecres a dijous una acció prop del Congrés, que vota aquests dies els pressupostos generals per al 2013.

Per a la vaga del passat març, Jorge Fernández Díaz va comptar amb un desplegament policial que a Madrid va comptar amb 20 grups de UIP (Unitat d’Intervenció Policial) el que significa 1.000 agents antiavalots repartits per diferents punts.

Una instrucció elaborada pel Ministeri de l’Interior amb motiu de la vaga general convocada per aquest dimecres ordena a la Policia actuar per «evitar l’acció coercitiva dels piquets que utilitzin la violència», segons Europa Press, l’agència de l’Opus Dei precisament.

Segons aquest document, els principals objectius a protegir seran els accessos a polígons industrials, els mercats centrals de proveïment, les grans superfícies comercials, les cotxeres, així com estacions de ferrocarril, ports i aeroports.

De només tres folis d’extensió i elaborada per la Secretaria d’Estat de Seguretat que dirigeix ​​Ignasi Ulloa, la instrucció diu als agents que «han de fer un esforç per complir el seu mandat constitucional de protegir els drets i llibertats i garantir la seguretat ciutadana»: a bon entenedor, poques pabras basten.

Etiquetes de comentaris: 

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.