διαβάζεται...
Πολιτική

Είμαστε πανέτοιμοι να κυβερνήσουμε!


Είμαστε πανέτοιμοι να κυβερνήσουμε!

των Γιώργου Μπαλάφα – Κώστα Ζαχαριάδη

Μετά από 5 χρόνια ύφεσης, λιτότητας, εσωτερικής υποτίμησης και φτωχοποίησης , με όλους τους δείκτες κοινωνικής ευημερίας να έχουν καταρρεύσει (25% ανεργία…) η μόνη διέξοδος είναι να στείλουμε τις δυνάμεις της διαπλοκής και της συνδιαλλαγής στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ο παλιός πολιτικός κόσμος πνέει τα λοίσθια και μια νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία με επίκεντρο τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με αυτοπεποίθηση και συνοχή αποτελεί την μόνη εναλλακτική λύση.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση της χώρας είναι η μόνη ρεαλιστική διέξοδος απέναντι στο αδιέξοδο Μνημόνιο.

Μας λένε λοιπόν, τι θα κάνετε, έχετε σχέδιο;

Τους απαντάμε : Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη βαριά ιστορική ευθύνη, να σώσουμε τούτο το τόπο από τη καταστροφή, από τη παρακμή, από το βούρκο της διαφθοράς, από την εξάρτηση και τη τοκογλυφία. Και είμαστε έτοιμοι, με τη στήριξη του λαού μας, να συγκρουστούμε. Να συγκρουστούμε με μεγάλα συμφέροντα και μέσα και έξω από τη χώρα. Με την εγχώρια διαπλοκή και τη διεθνή τοκογλυφία. Να αξιοποιήσουμε τη διαπραγματευτικές δυνατότητες στο ευρωπαϊκό επίπεδο, που ποτέ δεν αξιοποίησαν οι παραδομένες μνημονιακές κυβερνήσεις. Και να προχωρήσουμε στη παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας.

Υ.Γ. :Και προφανώς δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο!

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.